diumenge, 26 de setembre del 2010

Sempre hi ha una primera vegada

Aquest dissabte tornava a tocar sortir em la flaquilla. Em el Ru,aviem dit d'anar a St.Hilari,pero quant ja anàvem cap alla ens varem desviar i varem anar a parar al Turo. El Ru,encara no hi havia pujat em la flaca i algun cop tindria de ser el primer.
Ens hi varem trobar a moltisima gent pujant,sembla que la Noe ha posat de moda la pujada,tot hi que ahir no ens la varem trobar.




A Granollers duiem uns 120km,encara que a ell a casa n'hi van sortir 140.Cagun to,sempre entrena mes que jo :(


Avui teniem planajada una pujada al Puigmal,pero em el temps que ha fet aquesta ultima setmana,millor deixar-ho per un altre dia.
Aquet mati plovia força,pero tot hi aixi,ens em acostat a la pedalada dels perduts. Una pedalada on cada any val la pena anar i on avui,segur que per culpa del mal temps,em sigut molt poca gent.Aixo si,els que em anat,ens ho em pasat de puta mare.



Jo he anat a passar el mati em el Ru i el Pere (que des de que es de poble,no hi ha qui el vegi),ells em les MTB i jo em la CaXitos. Al principi m'ha costat una mica adaptare al fang un altre cop,pero al final el ritme era prou similar.Aixo si,nosaltres em arribat dels ultims i els 2 primers en completar la volta llarga (la curta,l'ha guanyada l'Eric) han fet la pedalada em les CX. Encara tinc molt a millorar em la CX,quina putada,tindre de sortir mes em ella :)

3 comentaris:

Clara ha dit...

Molt be saltarin, has tret profit d'aquets dies ja ja...Ains ho maco que es Sant Hilari...

Unknown ha dit...

Saltarina,aixo ho dius pq encara no ho coneixes be...

Santi Val ha dit...

Maco Sant Hilari????? Però si alló es St.Mordor!!! Gallina de pell...