diumenge, 23 de gener del 2011

Un descans sempre va be.

I mes despres d'una setmana aixi,pero ho deixarem per un altre setmana.

Dilluns-Spining
Dimarts-Sortida btt amb el Ru.Tenim al cap la ruta que volem preparar,pero ens falta lligar alguna cosa,aixi que quedem i anem a comprovar uns tracks.
En un principi tot genial,fins que de cop ens comencem a ficar a la panxa del bou i de que no tinc temps ni de dinar.
Dimecres-Com pràcticament tots els dimecres sortim em les mtb des de la botiga.Els hi vaig ensenyar un corriol xulu al Miquel i al Toni. A mig corriol de que em quedo sense companys de ruta,pero tot i les revolcades em segueixen parlant i crec que aquest dimecres tornaran a sortir em mi :)
Dijous-Tornem amb al Ru a buscar la panxa del bou,pero aquest cop ens en sortim molt millor.Es un crak em els mapes i els GPS aquest nanu.
Divendres-Sortida CX. Com m'agraden aquestes bicis!
Dissabte- Ripoll-Olot-Besalú-Mare de deu del mont-Figueres. Uns 105km
A les 8:35 agafo el tren que em portara fins a Ripoll.A dins ja hi es el Ru.
Ens mirem em cara de -Que hi fem aqui? Pero seguim dins al tren. El termòmetre cada cop marca mes lleig. A -4º quant varem baixar del tren.
Per escalfar pujem unes escales em la bici a coll i tot seguit comencem a pujar el que seria el primer port del dia. Pujar es mol macu,pero resulta que totes les pujades tard o d'hora s'acaben i despres toca baixar. Quin fred!
Sort que a Olot ja s'esta millor i ara toca un bon tram de pedaleig on poder escalfa,clar que on millor escalfem es a Beuda. Un té em menta,una infusió de menta i unes llesques de pa amb tomàquet i pernil. Ens acomiadem de les fantàstiques cambreres i seguim em el recorregut.
Ara toca la part dura del dia.Es tard,fa fred i jo estic segur que no arribarem pas al tren que vol agafar el Ru.
La pujada te unes rampes interessants,pero quant en portem unes quantes,mes aviat direm que son una putada.
Ja apunt d'arribar a dalt de tot,ens creuem amb uns quants que en baixen. Si que son valents per aqui!


Ens tornem a mirar,em pujat molt mes rapid del que esperàvem,si ens afanyem encara podrem arribar al tren!
D'aqui a Figueres,el Ru marca un ritme infernal.No puc mes! Els ultims km,em molt de vent de cara,o el que encara es pitjor,lateral. La carretera de cop es lletja,rectes,rampes de pujada horribles i una bici groga davant meu,que no hi ha qui l'atrapi!
De cop som a dins al tren i de cami cap a casa.2º!

Diumenge- Com que ja tenim clara una part de la ruta,anem a veure la resta.Aixi veiem quants km surten i de quin nivell.Si fa falta encara tindrem temps de allargar... :P

Arribo a La Garriga mig grogui,el Ru ja m'espera i comencem em la ruta. El primer tram es planer i tenim clar que ens fotrem de fred.El segon tram es encara mes fred,pero aqui ja comencem a pujar i aviat el fred es historia. No voldria espantar a ningu eh! pero quina pujada!
Mentre arribem a dalt,discutim si seguir per un cami que puja molt o el que puja menys,com que confiem molt em els nostres amics,seguim per el que puja mes.A l'estiu es realment difícil pujar per la pista aquesta,pero ara el terra esta mes compacte i es puja prou be.
Despres seguim per uns corriols,pista,mes corriol i ens plantem sobre l'embassament de Cànoves. Ara toca la segona pujada del dia.Aquesta mes suau... pero tampoc us enganyarem,molta gent fa aquesta pujada i torna a casa mes satisfet que ningú.
En tot aixo que ens anem creuant em molta gent i alguns son coneguts. Sembla mentida que em el fred que fot hi hagi tanta gent em prou humor com per sortir en bici.
Fem les baixades obligatòries i de cap al bar.


La ruta ens a agradat molt,em calculat temps,comprovat l'estat dels camins i la qualitat del restaurant.Tot perfecte,ara nomes falta buscar data ;)

7 comentaris:

Nava ha dit...

Bueno, bueno, bueno, tota la setmana dale que te pego, collons, menys mal que no fotem res, je,je,je, es un dir, jo aquesta setmana, si es veritat que no he cardat res esportivament parlant es clar, veig que no us para ni el fred, seguiu axis, al ataquel !!!

Xavi ha dit...

Tius que us donen per aquí baix, encara pareu menys que en Santi i l'Ada. Per cert Francesc, el de la bici groga era jo, ja vaig veure que no podies, a veure si entrenes més!! jajajajaj...

Gerard ha dit...

Us vaig veure! Us vaig avançar a la carretera de Figueres a quarts de 3. Jo m'ho vau semblar, un amb un maillot de "coloridos" i l'altra amb "culotte pirata" (se't glaçaran les pantorilles.
Però vaig pensar que no podiar ser.
PO SI !!!

PD.Ah!!! Us vaig avançar amb cotxe.

Unknown ha dit...

Segur que tots vosaltres tampoc us vareu quedar a casa sense fer res.

Que tb segueixo els vostres blogs eh...

Ada Xinxó ha dit...

Descans de què??? serà possible, es que no pares mai tu o què?? mare meva sembla que et donguin corda! Aquest finde torna el quarteto!!

Clara ha dit...

Aixo li dius tu descans..JO FLIPOOOOOOO

Unknown ha dit...

Clara,tu no descanses aixi? Ui... la jefa et tindra d'ensenyar a descansar :)