divendres, 14 de gener del 2011

Setmana monstruosa!

Despres del cap d'any,varen vindre uns dies que han sigut un no parar.

-Dilluns spinning,on per cert de que trec el dinar.ECUSSSSSSSSSSSSS!
-Dimarts una volteta de prop 48km em les bicis de carretera. Be,jo em la CaXitos.
-Dimecres un altre volta pero mes tranquil·lament,uns 26km i em les mtb. Be,jo em la CaXitos.
-Dijous (reis) Varem sortir a fer una volta em els amics i menjar un tortell que duia el Ru.Aqui ja ens hi varem estar una estona mes,varem fer unes pujades dures i alguna baixada d'allo mes entretinguda. El mes destacat del dia va ser la nova bici de l'Heri.Tot una preciositat de Niner.
I com no,el tortell de reis.

Uns 38km i prop de 1300 metres de desnivell.Em les mtb. Be,jo tb :)

-Anem per divendres.Tot i que a ultima hora em varen portar una bici que tenia moltes ganes de probar,al final vaig sortir em la meva.Varem fer una sortida per La Roca em les mtb.Com sempre em bona companyia i bons corriols.Una molt bona ruta,si senyor.
Al vespre em vaig estar una estona al taller de casa preparant la bici per dissabte.Com que no podia treure un dels pedals,li vaig muntar unes altres bieles i com que em feia por anar em els frens canviats (l'amo va molt em moto i porta els frens del reves) tb els vaig posar be. Una vegada aixo fet,vaig quedar em uns quants que sortien ben aviat per anar-la a provar.
-Dissabte a les 7 i poc,surto de casa per anar cap a les franqueses. En som uns quants,no acabo d'entendre com es pot sortir tan aviat.Si encara es fosc!
Varem pujar cap a puiggracios,i com no,la prota del dia va ser la Niner monstercross.

Quadre Niner Air9,forquilla tb Niner de carbono,rodes de 29" em neumatics de Cx,mandos de canvi i canvis Sram apex,bieles XTR em plats Q-ring,frens Avid de disc mecanics em els discs semi-flotans... be,un pepino de maquina pensada per anar molt i molt rapid.
Les primeres sensacions son tot curioses.Es com una CX,pero mes estable i el mes important, FRENA!
A les pujades i als plans,la bici va fantastica i corre que fot por.Be,por en fa baixant :) Em les bicis de CX,com que no frenen,ja vigilem de no corre molt i anem controlant la velocitat. Em aquesta per aixo,com que si que frena,dona mes confiança i es deixa envelar mes. Total,que en algunes zones es troben a faltar uns neumatics em millor comportament i sobretot alguna suspensio.
Uns 30 km,em unes companyies no massa avituals,pero sempre ben rebudes.

Mentre era a la botiga,li anava donant voltes a portar la bici a la sortida de diumenge,pero coneixen les companyies i una mica el terreny,em feia una mica de por. Despres de donar alguna volta al cap,vaig acabar muntant uns fast track de 2.0 i per asegurar-me de la jugada,vaig tornar a sortir.
Aquest cop uns 26 km per Marata.Prou estona per veure que allo era un altre cosa i que em una bici aixi podria anar on fos.
Ara la bici continua sent molt rapida pujant i en pla,pero es que a mes,es molt mes còmode que abans.Els neumatics de 2.0,apart d'agafar una mica mes,tb es poden portar mes tous i absorbeixen molt be les irregularitats del terreny. Genial! Ara si que em veig fen la ruta de diumenge em la Monstrua! pero aixo ho deixarem per un altre actualització.


4 comentaris:

Pere ha dit...

Montercross Power!!!!!!

Es xulisssimaaaa!!!!!!

Gerard ha dit...

Quin taller més perillós, sort que no ets metge, que sinó seria un festival de travestis !!! ;)

Unknown ha dit...

Es un travesti la mar de caxondo :)

Aviam si em mont-ho alguna per mi i la puc anar ensenyant. Us agradaria mes o menys,pero va genial i si la proveu estic segur que us sorpreneu ;)

Carlos ha dit...

esa 29" tiene muy buena pinta, ya me gustaría yo que por Castellón tuvieramos en alguna tienda una de test para probarla, ya te comenté que probé una gary-fisher doble con 29" y me gustaba, aunque no dí el paso para comprarme una, no me atreví a salirme del standar.

http://2.bp.blogspot.com/_CQI2E5AHkkE/SdsAaQSjEbI/AAAAAAAADKE/mLW1FxcAxPk/s1600-h/Copia+de+P1000477.JPG

A Ru solo le falta el carajillo para mojar el roscón