dijous, 4 de novembre del 2010

Re-estrena

Avui es dijous,em el que portem de setmana,he fet el roadbook de Castellfollit,2 sortides em MTB i un altre en CX.Aixi,que em el que duem de setmana he fet pleno.



Ahir vaig sortir una estoneta em la CX a rodar una mica.Un recurregut suau i a ritme facil,per descarregar les cames.Aixo si,em un parell o tres de corriolets per agafar una mica d'alegria.
La novetat esta en les sortides en MTB.Ja us vaig explicar que m'he venut la Genius i fins febrer no arriba l'elegida,aixi que he muntat una vella companya de rutes.
Segur que es la bici que ha fet mes km de totes les que he tingut i em la que sempre he anat millor.No us voldria fer por,pero ja podeu anar entrenant... ;)

Us deixo un enllaç a les fotos de castellfollit http://picasaweb.google.com/aspresxtrem/20101101Roadbook2010# i l'enllaç a la pedelada de diumenge http://www.orrienca.blogspot.com/ Ens hi veiem?

6 comentaris:

Santi Val ha dit...

Baixa de la bici ja!!!! Quina manera d'acaparar, per cert podries possar una foto de la nova-vella amiga, pobreta!

pariku ha dit...

Més val que descansis, gamarús!!!! Quina bici tornes a muntar-te? Si és la que sempre t'ha anat bé, perquè la canvies? A veure si quedem un dia d'aquests.

Pariku

Ada Xinxó ha dit...

Estic d'acord amb el Santi i el Parkiu i sobretot amb l'afirmació Si és la que sempre t'ha anat bé, perquè la canvies? jejeje
La pedalada d'Orrius un pel cara, no?

Unknown ha dit...

Pq crec que els enginyers deuen cobrar per alguna cosa,pero veig que m'equivoco.

La pedalada de Orrius es cara? Heu vist els preus de la Prehistorica?

Petonets, envejosos :P

Unknown ha dit...

Ui,de que no us ho dic. Avui 2hores de CX :P

Clara ha dit...

Va Power,

Descansa home, nomes una mica ja ja...Quan tindres la nova bike??