divendres, 19 de novembre del 2010

42 corrents!


Aquestes son les meves noves sabatilles de running.Em varen tocar en un sorteig que es va fer a http://slooping.net/ i gracies els nois de www.runnering.com les he tingut a casa en 2 dies.Si,he anat a correr em elles,pero anem a pams.

Aquesta setmana esta sent una setmana de molta feina i no,no vull dir la feina que tinc al taller...
Dilluns:Spinning.

Dimarts: A les 7 del mati peses al gim.Vaig fer una mica de part superior.No tinc cap rutina i cada dia que hi vaig,faig el que en aquell moment tinc ganes o puc fer.
A les 10 varem sortir en bici em el Ru.Uns 50km em alguna paret molt important.Varen ser unes 2 hores i una mica mes d'allo mes distretes.Fins hi tot varem veure un cangur!

Per cert,feliciteu al Ru,que avui es el seu cumple!

Al mitg dia em varen donar la noticia de que habia sigut el guanyador de les sabatilles On i al vespre vaig tornar al gim.Aquest cop a fer peses em les cames.

Dimecres al mig dia varem sortir em en Miquel i el Ru a fer una volteta per els corriols de Marata.Al sortir plovia una mica i va ajudar a que fos una excursio una mica fora del normal.Molts corriols ja divertits pq si i a mes molls... GENIAL!

Dijous:Al mati vaig anar al gim.Aquest cop encara hi vaig anar mes aviat i aixi vaig poder fer un circuit de força.Com dimarts al mati,nomes part superior,pero em diferents peses i repeticions.
Al mig dia em varen arribar les sabatilles i vaig passar de sortir en bici.En el seu lloc vaig descansar i em vaig preparar per sortir a correr al vespre.
Arriba l'hora d'estrenar les On. Tenia molt clar per on aniria,la famosa ruta del colesterol.El ritme tenia de ser light (que fot anys que no corro) i si fa falta caminar algun moment no passa res. Algun cop he anat a corre per la platja i havia aguantat uns 15 minuts sense parar,aixi que poden caminar,volia allarga fins els 30 minuts.
Normalment,les primeres passes em costen molt,fins que el peu s'acostuma al moviment i s'ascalfa.Ahir no va ser aixi.Des de la primera passa vaig anar genial.Era una sensacio molt similar a la de correr per la platja,res d'impacte. El ritme no va ser gens bo,pero vaig pujar i baixar escales,saltar,algun sprint... Al final em la tontaria vaig allargar mes i al final les cames ja duien una carrega important.Pero el peu es va portar genial!
Jo no en tinc ni idea,pero si el meu peu va aguantar el trote d'ahir,es que les sabatilles aquestes son la bomba!
Totalment recomanables per els que tinguin problemes de genolls o problemes musculars.Una de les coses bones,es que tot i que vaig arribar a casa em un mal de cames collonut,avui m'he llevat molt i molt be.Encara que aqui poder hi tenen a veure els mitjons Lurbel,que afavoreixen la circulació i acceleren la recuperació.

Avui he sortit em la CX cosa d'hora i mitja i a la nit ens anem d'excursió. Pero aixo ho deixarem per un altre post ;)

8 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Ei, aquest vespre vull veure aquestes bambes!!

Santi Val ha dit...

Però vols parar quiet una estona!!! Collons potser preferia quan ploraves! Hauré d'entrenar per poder sortir amb tu...

Gerard ha dit...

Al final us apunteu a oix !!!!
Penseu a agafar abrigall !!!

Unknown ha dit...

Ada,aquest vespre portare les vermelles de l'altre cop,que ja es saben el cami i tu tranquil Santi,si vols ja plorare una mica pq et quedis tranquil :)

Gerard,jo si que vull anar,pero depen de com vegi el dia em quedo al llit :) I tranquil,que aqui tb fot un fred de la ostia i ja hi pensu en portar un parell de jerseis de llana :)

Clara ha dit...

I despres dius que tu no entrenas eh!!! Aqui vols enganyar, ja ja ..Quines bambes mes chulas...

Unknown ha dit...

Jo ara estic patejant muntanyetes. Hui mateix, estic baldat de ahir diumenge. Estic alternant a bici i a peu, i abdominals, braços, estiraments un dia si/no. Independentment

Unknown ha dit...

Caram,veig que t'ha donat fort! Me'n alegro ;)

Unknown ha dit...

Caram,veig que t'ha donat fort! Me'n alegro ;)