dimarts, 31 d’agost del 2010

Tots sabem que els diumenges son per descansar.

Aixi que per descansar una mica de bici (que alguns ja n'han fet prou durant la setmana) varem decidir anar a caminar una mica.
La veritat es que ho varem decidir una mica tard,mes aviat molt tard.La Nuri i el Vicenç varen tornar molt tard de fer la Turbon i a mes,em la Nuri i 2 amigues mes,ven sopat varem anar a veure un monoleg que feien per la festa major i el llit va tindre d'esperar fins mes aviat tard.
Aixi que diumenge,despres d'uns sms em en Vicenç,varem anar cap a Sabadell a buscar-lo.
De Sabadell en endavant,ell es va ocupar de la ruta. Objectiu? La mola.






Una de les coses que em varen quedar clares,es que estic molt gordo! Pujant una de les moltes pedres que hi havien per el cami,vaig estripar els pantalons :( D'aqui en endavant,ja va ser un altre historia.Cada cop em feia mes mal el peu i a mes quant ja em veia al restaurant,el Vicenç va decidir tornar a pujar un troç mes. Jo ja en tenia prou,pero ell mana... aixi que cap amunt.

Aixo si,el restaurant no el perdono per res del mon!


I aixo es tot,fins que us expliqui la sortida d'avui,la de dema... XD

5 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Molt malament, i nosaltres esperant que ens diguessiu que feieu i no ens ho dius i surt al costat de casa nostra!!! Ara ja no pots venir aquest diumenge, castigat!!

Unknown ha dit...

Era molt tard!
Bueno,dons vosaltres us ho perdeu,pq jo vaig...
Pq dissabte que feu? Podria anar jo dissabte i vosaltres diumenge :P

Anònim ha dit...

No teniu vergonya!!! Va dir Pariku

Clara ha dit...

Seras cara dura, ja ja si a tu, el que t'agrada son els esmorzars si no, no hi anirias..Ja m'informeu de les vostres sortides si en voleu d'acompanyar per molt que hi vagi lenta

Unknown ha dit...

Eh! Al meu blog nomes hi plor-ho jo!