dimarts, 13 de juliol del 2010

1er dia de bike park!

Ja feia molts dies que dèiem d’anar a La Molina. La setmana passada fins hi tot varem quedar per anar-hi pero de camí es va posar a ploure i varem fer mitja volta. (Una mica es per aixo que ara feia dies que no actualitzava el blog.)

Em el Pedro varem fer una mini sortida,pero no hi han fotos i la ruta tampoc es com per anar “fardan” :(


Els demes dies tampoc he fet ben be res,aixi que res per explicar.Continuem em els dies perros i fins hi tot m’ha fet mandra muntar els meus nous frens a la Genius. La nena va estar tota la setmana penjada del peu i fins dissabte a la nit no la vaig acabar de muntar.

Al mati aviem sortit em el Ruben i les “flaques”,que no els “flacos” :)

Uns 100 km prou entretinguts i tranquils.Suficients per veure que em fa falta sortir mes si tinc de sobreviure a la propera sortida que ens han preperat els “flacos” que deia avans :)

Diumenge ,tot es te de dir,no anava massa animat cap al bikepark,pero el Ruben mes o menys em va anar contagiant les ganes.I aixo que tenia frens per estrenar i unes proteccions rollo tortugues ninja,que tampoc havia provat mai.

Un cop vestits,em les bicis apunt i ja baixant em vaig desanimar una mica mes encara. Cullo,com baixen avui aquets! No podia seguir ni al Heri,ni menys encara al Ruben. Em va costar un parell de baixades començar a trobar la manera d’agafar-me als frens,i alguna mes encara fins comensar a baixar em mes confiança i “ràpid”.

La pista verda que l’any passat no havíem vist ,es la que mes em va agradar i a la que mes confiança li vaig agafar (serà pq es la mes facil? ) pero realment era divertida i tenia algun punt em la seva gracia.Com una passarel·la i algun saltet apte per el meu cinturo blanc.

A la tarda es va anar tapant i de cop van tancar el remuntador i va caure un bon xàfec. Res mes,us deix-ho 4 fotos i us feu a la idea de com ens va anar ;)

Que,qui s’apunta el proper diumenge? :)

4 comentaris:

Africa ha dit...

Venga vá,me apunto yo el domingo.....total,si dices que no le coges el punto yo te podré seguir,no!!??? jejeje

Unknown ha dit...

Cuando quieras nos tomamos unos orujos.A ver si le pillamos el punto :)

Ada Xinxó ha dit...

Doncs si tu no t'hi acabes de fer jo segur que menys! no sé... no m'acaba de donar confiança el tema, a més porto un colze tot morat d'un pinyo del dissabte... així que una mica acollonido pel 24? jejeje com m'agrada!

Unknown ha dit...

Una mica? Estic cagat!
Aixi estem empatats.Tu acollonida per aquest diumenge i jo per el dissabte següent ;)