dimecres, 21 de març del 2012

Vinga polvos!

Després d'uns dies de Bkool, i una sortida amb les llums, arriba el finde. Aquest cop soc jo que enredo al Bestiar. La setmana passada em vaig quedar amb les ganes d'anar a una sortida que feien els amics de Flowbikes (Cardedeu) aixi que un cop aconseguit el track de la sortida, l'objectiu era clar!

Quedem a Les Franqueses (aixo vol dir que em toca matinar una mica i anar tirant) Alla ens trobem els valents (Ada, Santi, Dani i Bender). La ruta original surt de Cardedeu, però em veig capàs d'enllaçar-la. Si es que soc un crack de la orientació!  XD
Ja al poc de sortir, l'Ada comença a esverar al bestiar i el resultat es molt cansat. De les Franqueses fins al Pla de la Calma a un ritme mes que bo. Encara sort que poc abans del Tagamanent, el Santi rebenta la 26" i ens tenim de parar a omplir la panxa, mentre ell ompla la roda d'aire.
Aquesta m'agrada molt. Es genial el Bender mirant a un altre banda com si no ens coneixes!

Aquí el Dani anava amb els ulls tancats!

La ruta segueix cap a Aiguafreda, i s'enfila de mala manera cap als Cingles. Quina pujada! Fot anys que no hi anava, hi no ha perdut gens ni mica de pendent!  Un cop alla, seguim resseguint els cingles pràcticament fins a Puiggracios.
Baixem cap a La Garriga i d'aquí al punt de sortida.





Per acabar, i per si no havíem tingut prou amb la pols del terra tan sec que ens varem trobar, un altre dosis de polvos.


1 comentari:

Clara ha dit...

Mira l’únic que et puc dir-te bo, es felicitar-te perquè ja saps baixar les trialeras