divendres, 30 de març del 2012

Entrenar jo? Hi tant!

Dissabte passat va ser un d'aquells dies que duren mes de 24 hores.

Ben aviat varem quedar amb el Luis per anar cap a Manresa, on ens trobaríem amb la resta de bestiar que faríem l'entrenament del dia.
Un dels reptes del any es el Terra de Maquis, una de les moltes coses que fan que aquesta prova sigui tan especial, es el terreny per on transcorre. Com a tota la colla ens agrada molt, de tan en tan ens hi acostem i aixi babejem una mica amb els seus corriols. I aquest cop no va ser menys.

La ruta, tal i com ens esperàvem, va ser molt entretinguda i trencacames. En total uns 67km amb uns 1700mts de desnivell.
Anem a dinar, i tornem cap a casa. Agafo la bossa, em torno a pujar a la bici i cap a Granollers on tenia una festa d'aniversari. 40 anys no es fan cada dia, i no m'ho podia perdre. A mes, aquest cap de setmana hi havia canvi d'hora i tindríem una hora menys per descansar. Genial...
Al final, entre una cosa i un altre, em vaig anar al llit a les 3 i a les 6 m'aixecava per la següent aventura del cap de setmana.

Volta pel Volcà de Santa Margarida ( Escapa )

Amb la seva innata capacitat per enganyar a tothom, l'Ada ens va enredar per sortir amb la colla de l'Escapa. Una volta per la zona dels volcans de La Garrotxa.


Els altres no se, però nosaltres anàvem amb la idea d'una sortida tot tranquil·la i no va ser aixi. Quines parets!
Al principi prou be, però després de dinar, les cames ja anaven mes que tocades. Encara que els del bestiar varem deixar clar que som d'un altre pasta. i si no, mireu el vídeo.



Aquí varen ser 65km i uns 1900mts de desnivell.
Vaig arribar a casa molt cansat i una mica tard, però... encara era de dia! i aixo vol dir, que ara ja puc sortir a entrenar després de la feina, i sense passar fred. Genial!

Aixi que dimarts...
El dimecres tocava anar a estirar les cames, i sol es molt avorrit!



I dijous...

Tot aixo, com sempre, amb la meva inseparable Niner
i amb la motivació extra que em donen els meus amics. Si es que vinga entrenar, i no hi ha qui pugui amb ells! Aish, que em faig gran...  :)

1 comentari:

Anònim ha dit...

hola Francesc
em podries passar el track de Manresa, l'altre dia vam fer la de Sant Feliu de Codines i vam quedar encantats i aquesta te també molt bona pinta, oi?
et deixo el meu mail edu_gonzalez@movistar.es
gràcies