diumenge, 12 de febrer del 2012

Seguim amb el fred...

Aquest cop fins a ultima hora no em tingut preparat el finde, però per haver-ho preparat aixi a ultima hora, ens ha quedat prou be.
Divendres per un tema d'organització vaig tenir d'anar a dormir a Sabadell, i com els flacos ja havien quedat per anar a sopar, m'hi vaig haver d'apuntar.
Com per no anar-hi...

Que macus que som :)
Dissabte tocava ruta amb els flacos i el Ru. L'Ada i el Santi, que per a la ocasió contaven amb 2 Niners, ens portarien a fer un vol per l'Obac.

No ens varem entretindre massa, nomes en algun punt per practicar tècnica i en la típica punxada del Ru.
Després de la ruta tocava tornar a casa amb la meva bestia negra per el mig, la temible pujada de Caldes a St. Feliu. No hi ha dia que no pilli! Aquest cop vaig arribar a peu de pujada prou sencer, però... es va tornar a fer llarga. No hi ha manera!  Cada dia l'odio mes.

Diumenge em tocava a mi treure a passeig als nens. Aquest cop, l'Ada ens feia el salt. La nena ja estava prou refredada, que nomes li va faltar la sortida refrescant del dia abans. Per sort aquest cop s'ha apuntat el Bender a la ruta, aixi que tornem a ser un grup prou entretingut.



Em vaig passar part de la tarda pensant la ruta que podríem fer i ha estat prou be, encara que el millor de la ruta, ha sigut un corriol "nou" que el Dani ha volgut anar a fer. Segons el GPS semblava que podríem enllaçar fàcilment amb el track que jo tenia pensat, i aixi ha sigut.
Be, en algun punt no ens quedaven molt clares les indicacions...


M'ha agradat la ruta i ja li veig utilitat per quant el dia sigui mes llarg... XD

Ada, recupere't que aquesta setmana tindràs feina! Que vagi molt be la setmana i ens veiem tota la colla el finde, no ? Que falta molt ?

4 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Quina enveja la ruta d'ahir! i jo tancada a casa i a sobre no se'm acut res més que fer rodillo! el finde vinent si no veniu a la Selva....
Ja t'explicaré què tal la setmaneta, moguda segur! Gràcies :)segur que per alguna cosa el teu cop de mà em farà falta!

Santi Val ha dit...

Per no tindre pujades llargues el perfil del primer dia arrenca entretingut.. per cert com guanyen les Niners al nostre costat!! Apa a passar bona setmana!

Clara ha dit...

Ja veig que ets capaç de fer de tot per no passa sol al cap de setmana, vas superar la meva companyia ehh menys mal que no tenies un altra Niner si no al teu cap de setmana hagués sigut un pesadilla…
Jo vull provar la Niner ..

Unknown ha dit...

Caram, quina colla que volta per aquí :)

Tinc monu de curses! ;)