dilluns, 28 de febrer del 2011

Setmana de canvis.

Avui comença una nova setmana i tot fa semblar que sera una setmana em molts canvis a la meva vida.

Pero abans de res us ensanyare que he fet aquest cap de setmana em la bici.

Durant la setmana no he fet gaire cosa i el dia que he sortit ha sigut prou suau,a estirar les cames.
Dijous,varem anar a la entrega de premis als millors esportistes de Granollers,on la Nu es va endur el premi a la millor esportista femina elit de l'any.
I dissabte vaig sortir em ella,el Vicenç i l'Angelillo. La ideia era fer aquesta sortida la setmana passada,pero al final ho varem deixar per aquesta. Anem fins a Badalona i engeguem els GPS perque ens vagi guiant per el recorregut de la Transmaresme ( Tb conegut per la transmarines :P)
El Vicenç i l?angelillo venen en marxa des de Sabadell (estan ben tronats aquests de Sabadell...)

El principi de la ruta es per el carril bici que hi ha al costat del riu.Molt planer,rapid... pero no gaire macu ni entretingut,la veritat. Quant deixem els carrils bici, voreres,cotxes, semàfors i asfalt,es per començar a pujar per una pista molt dreta que ja ens fa passar el poc fred que podem tindre. Tot fa pensar que seran 90km molt pisteros i rapids,pero ja a la primera baixada veiem que per sort els que han ideat el recorregut han tingut tamps de buscar alguns corriols.
Pujant als famosos diposits,ens em trobat al Diesel i companyia.Una bona excusa per parar una estona i recuperar un ritme de respiració mes normal.
Portem un ritme còmode i anem fent km per pistes i corriols que mes o menys coneixem.Els km passen prou rapid,ja que el terreny tampoc es massa exigent i ens permet anar rapid sense tindre d'apretar massa.
Tot aixo abans d'agafar la pista que puja cap al corredor.Em sona d'haver pujat algun cop em la Noe i el Jaume.La pujada tampoc es que sigui durissima de la muerte,pero ja portem uns quants km i es fa llarga. De cop,en una de les apretades em el Vicenç,veig 2 bicis em roba de Corriol al damunt.Mira,que encara sera l'Anna i el Xavi... pos si! :)
Com abans em el Diesel,aquest cop tb em va fantastic per deixar anar al Vicenç i em quedo parlan em ella.
Ens acompanyen una estona,deixem ja enrrera el corredor i anem ja cap a la ultima part del track.

Ja un altre cop els 4 sols,parem a fer una coca-cola a un bar que em sona d'haver-hi passat em l'Heri,Ru,P i algu mes en algun dels nostres intents de fer la translitoral fot ja una bona colla d'anys.

La ruta ja s'em comença a fer pesada,molta pista i vinga pujar o planajar.Volem una baixada xula! I si,per fi ve una baixada de les bones.Va,molt bona.
Ja veiem el mar i intuim el final de la ruta,pero encara toca fer algun rampot de pujada prou intens.

Ens han sortit 90km clavats,ens ho em passat molt be,em fet un bon entrenament i.. encara no em menjat res! Vinga,toca anar a fotrens el que sigui i a agafar el tren que ens torna cap a la furgo.


Ja s'ho passaran be els que vagin a fer la cursa ja... pero jo millor vaig a St.Hilari,que no te tants km :P

Diumenge em llevo em les cames fetes pols i cansat,pero com que ja m'ho imaginava,ja ens ho teniem montat per no fer gaire cosa.
Ens anirem em el Ru i el P cap a Cànoves,que segur li podem ensenyar un corriol nou al P!
No tinc ni ideia de quants km varem fer,pero no devien ser masses,pq s'em va passar molt rapid i a mes,avui no estic gens cansat :)



Anem cap a la terrassa a fer el tentempie de rigor, i cap a casa !

Be,aixo es tot. Ara a posar-me les piles,que aquesta setmana falta em faran. ;)

5 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

El cap de setmana ja l'has començat amb canvis perquè no has sortit amb nosaltres, jejeje, però no pateixis que ens retrobem aquest finde i ens expliques totes les novetats de la setmana! a quina hora et passem a buscar diumenge?
Sort!!!!

Santi Val ha dit...

Això això deixem la Transmarines per els professionals, nosaltres a estirar les cames a St.Hilari, mes curt i mes suau....

Unknown ha dit...

Eh! Un moment!
Si encara no se ni on dormire aquesta nit,i ja voleu saber a quina hora quedem...

m... ja esteu incrits? On es fan les inscripcions?

Clara ha dit...

Eiii que es aixo de St.Hilari? Quant veu trigar a fer la Transmaresme?

Unknown ha dit...

Clara,St.Hilari es un poble on fan les millors curses de la peninsula. El que passa es que tu no tens nivell per fer aquestes curses... :)
La transmarines la varem fer en molt de temps,pero no es indicatiu de res pq varem parar molt per el GPS,trobades inesperades,coca-coles...