dilluns, 21 de febrer del 2011

El antes y el despues.

Aquest cop toca fer una comparativa. Anem a veure si es va millor en bici em 33 o em 34 anys.

La duració de l'experiment es d'una setmana,per aixo he estat uns dies sense actualitzar.

El cap de setmana passat 12/13 de febrer,varem fer 2 sortides.Una per la roca em la Nu i el Francesc i l'altre em els flacos,el Ru i la Nu a Aguilar de segarra per veure el circuit de la primera proba del campionat de marató.

Dissabte varem fer una sortida d'entrenament em el GPS. El Francesc va carregar 2 puntosguay al GPS de la Nu i ella ens tenia de portar fins alla.
La zona ja la coneixem,pero sense saber exactament on eren els punts i em la pantalla sense el mapa,la recerca dels punts va ser força entretinguda.
Sobre tot el segon punt,que ens va fer donar voltes i mes voltes a la muntanya i ens va deixar força tocats.Aixo si,tan fer voltes varem fer un bon entrenament i algun corriol que no recordava des d'on s'agafava.

Diumenge em la colla de sempre,mes la Nu, cap a Aguilar de segarra. Com no tinc pensat anar a corre tampoc em fa res anar a veure el circuit uns dies abans. Si hi tingues de corre,poder no aniria,pq mira que n'es d'avorrit fer el mateix recorregut gaire sovint...
El circuit era molt puja/baixa,totes les pujades per pista (lletja i avorrida) i aixo si,algun tram de baixada prou distret.
La volta es va fer dura i a mes el recorregut no era pas massa divertit,ni visual-ment atractiu. Sort de les nenes que venien em nosaltres i ens alegren la vista de tan en tan XD



Cap al final del recorregut,ens feien fer voltes tontes per complir em el quilometratge,pero la veritat es que a nosaltres ja ens sobrava tot.Be,tot menys menjar.Quina gana vaig passar!

Sort que un cop canviats varem anar a buscar solució al meu problema i vaja si ho varem aconseguir.Un restaurant petito,pero on hi varem menjar d'allo mes be. Una setmana despres,encara s'em fa la boca aigua pensant em el plat diabòlic.


I aquesta setmana,em la conya del temps no he fet gaires coses.Pero be,alguna cosa si que he fet,tranquils...
Apart de les kdd's matutines al gim (alguna prou dolorosa) i d'alguna sortida al mig dia a estirar les cames,dissabte i diumenge van ser prou entretinguts.

Dissabte em la Nu i el Vicenç,varem anar a reconeixer el circuit de l'aventura.La nuri volia anar a corre diumenge i em el temps que va fer dies abans,no va poder anar a veure el circuit.Teniem pensat fer algun tram de la "transmarines" pero al final es veu que els humans no som maquines i no es pot fer tot.
El Vicenç es va presentar a casa ja en marxa (quines ganes tb...) i despres de fer 4 ajustos d'ultima hora,varem començar em la ruta.
Ara cap aqui,ara alla,ara que el gps fa el burro,ara que no l'entenem... i en aquestes que ens trobem em els que ho estaven marcant. Total,que ho estabem fen al reves.Aixi que mitja volta i torna a començar... Encara sort que el Vicenç tenia gana i varem poder enganyar a la Nu per menjar alguna cosa i despres tornar a casa.
Aquesta va ser la meva ultima sortida em 33 anys i tot i que al principi estava una mica apagadot,al final em vaig animar i va estar prou be.Segur que va se cosa de les pastes del esmorzar :)

Diumenge... primera sortida em 34 anys i la cosa no pintava pas massa be.
Vaig anar a dormir tard,tenia son,gana,set... una mica de tot i un any mes. El dia es va llevar pitjor que jo i per anar a trobar al resta de l'expedició,em vaig mullar una mica.

Dies abans,vaig rebre un mail dient no se que d'uns calamars i ho varem anar a veure. Tot i que com voliem anar a dinar tots plegats,varem escursar una mica la ruta. Be,el encarregat de les modificacions va ser el Ru i la veritat es que a mes de treballar-hi molt,li va quedar genial.

Van ser uns 50km,em algunes pujades dures per trams que ja coneixíem i algunes baixades que no coneixiem,pero que crec que aparti d'ara farem sovint.
Tot i el temps que feia,no em va costar gens posar-me en marxa,segueixo corren prou i encara baixo per alguns llocs prou drets.Poder no estic tan vell... XD


Quan va ser l'hora,ens varem presentar al restaurant on aviem quedat em la Nu i quant ja teniem les bicis lligades i erem apunt d'entrar,ens van baixar les persianes. XD
Unes voltes despres,varem anar a parar a un lloc on el cambrer va tindre totes les atencions que uns mortals com nosaltres podiem necessitar.
I res,un dinar genial em els unics amics que s'atreveixen a sortir en bici em mi :)

Moltes gracies macus i estigueu tranquils,que em 34 es va igual de be que em 33. I si no ja veureu quina de pals us cauen aquest any... :P

Apa,m'envaig a dormir,que a les meves edats ja no estic per aquestes coses.Que dur es tindre actualitzat el blog!
Per cert,dema es un gran dia! ;)

7 comentaris:

Santi Val ha dit...

Que abandones el convent?

Unknown ha dit...

Mes aviat vaig al convent... Encara que aquesta setmana tan sols hi vaig avui.

Ada Xinxó ha dit...

i què, què, com han quedat les bicis?

Unknown ha dit...

Es difícil dir si van be o no,fins que algu no hi pos-hi uns pedals... Aixo si,maques una estona llarga!
I les noves 2012... Hi han novetats molt interessants en quadres rígids d'alumini i la que ja us vaig dir doble de carbono.A mes de millores a la resta de la gama i tb a les opcions de muntatge que s'ofereixen.Frens,suspensions...

Nomes falta una setmana! XD

Ada Xinxó ha dit...

que em vols vendre alguna cosa? jejejeje
Apa, que ja ho tens fet!!
Una abraçada iaio! jijijiji

Unknown ha dit...

Pero que vols que et vengui,si tens de tot! Clar que sempre s'esta a temps de millorar i el Santi estaria ben conten.He que si nens?

Clara ha dit...

Ains Veig que amb l’edat has empitjorat encara mes..Sort que tens bons amics que si no