dimecres, 27 de juny de 2012

El repte + la mes que merescuda recuperació.

Terra de maquis:
A partir del 13 i algu el resum de la cursa.
http://www.esport3.cat/video/4144590/Programa-22-de-Juny

Be, ja esta fet i tot i no estar tot el content que m'agradaria estar, si que es veritat que ha sigut una cursa amb una duresa fora del normal i que per com vaig començar, dons al final tampoc ha estat tan malament i tinc d'estar mes que content del meu rendiment.

Anava amb l'intencio de donar una mica mes de guerra, però  a la primera pujada on tenia de poder anar una mica cap endavant, les sensacions varen ser molt dolentes. En cursa em va decepcionar i amb tot el que faltava, no tenia gens clar de poder acabar en masses bones condicions.
Tot te la seva part positiva, i gracies a aixo i a una incidència mecànica del Jordi, varem fer un grupillo prou macu i la resta de l'etapa es va fer mes suportable. Aixo si, jo contava les pujades per globus. Que malament!  Sort de la companyia i de la ruta, que feien impossible tenir ganes de plegar.

La calor va ser insuportable, i el recorregut molt trencacames va fer la resta. El primer dia hi varen haver moltes baixes i la veritat es que tal hi com va anar el dia, encara en varen ser poques. Sort que els que es varen atrevir a participar, s'havien preparat be el repte, per que podria haver sigut  tot una carnisseria.

El segon dia vaig sortir amb la colla, però com tenia previst ja abans de començar, tocava anar mes tranquil, i després de la primera pujada vaig esperar a l'Ada i la vaig acompanyar el que quedava de cursa.
 Quina maquina ella. El dissabte va punxar 3 cops,va trencar la patilla de canvi i va tenir de passar cada cop a les altres noies que corrien. Al bus que ens duia a la casa de colonies on varem passar la nit, va ser tot un espectacle veure com se li enrampaven els dits dels peus. Diumenge nomes varem punxar un cop, i em va sorprendre que no es poses gens nerviosa. En fi, tan ella com el Dani (segon classificat de la general) son Bestiar que menja apart. Increïbles!


Com també menja apart la organització d'aquesta cursa. Fa mes de 20 anys que vaig a curses de tot tipus, i pocs organitzadors tenen capacitat d'acostar-se al nivell d'ells. Un aplaudiment mes que merescut!

-Després de la proba, tenia clar que em tenia de recuperar be. Prefereixo no anar del tot fi al Iron, que anar-hi arrossegant segons quins problemes.
Aixi que la setmana seguen vaig descansar a dies alterns i els dies que sortia en bici, sortia tranquilament amb la S.S
Una sortida per carretera i una nocturna amb els amics de BiciOci.
Les fotos son "robades" del FB de BiciOci. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3605404332191.238957.1186129142&type=1


 El finde vaig deixar la Jet9RDO a un noi que la volia provar, aixi que també vaig sortir amb la Single.  Dissabte cap a Sabadell on m'esperava el Santi per fer una rutilla:

Al acabar ens esperava el Ru per fer uns entrepans i unes clares. I tornar cap a casa... quin palizon! Amb la S.S es fa prou llarg el tram de Sabadell a Caldes. Com no en tenia prou, a la tarda vaig baixar a Granollers i aixi ja m'hi quedava per el sopar de Sant Joan i a dormir per a fer alguna ruta per la zona diumenge.
La ruta que tenia planejada era guapa, però ja al poc de començar vaig veure que era massa per la meva setmana de descans, aixi que la vaig canviar una mica i la One9 i jo varem acabar remullant els "peus" al riu.

Al final per aixo, em va sortir una bona quilometrada el finde. Aixi que tot i ser prou tranquil, va esta be.

Aquesta setmana, tot i ja no ser de recuperació, també estic sortint dia si, dia no. Les plantes dels peus amb aquesta calor les tinc escaldofades, i no hi ha manera de millorar. Aixi que el millor serà anar em compte i no passar-me. A veure si amb les cremetes i els mimitos aconseguim arribar a Italia amb tant poques molèsties com sigui possible.
Per acabar, ahir vaig estrenar unes fantàstiques bieles X.0 amb uns plats 36-22, que em tenen de permetre anar una mica mes "sobrat" a les pujades mes llargues i/o dures i que de ben segur agrairé durant l'IB. L'estrena va ser prou bona, pero la proba de foc es aquest dissabte.
La setmana que ve us tindre informats de la burrada que em preparat amb un dels Maquis VIP.

3 comentaris:

Clara ha dit...

I despres vas plorant diem que no entrenas, guas guas guas...

Ada ha dit...

Gràcies per acompanyar-me!! ei d'on has tret la meva foto maqui?

Francesc Calvo ha dit...

Clara, no era un entreno, era una "cursa"!

Gracies a tu per acompanyar-me Ada, si jo mira que anava lent per que em deixessis sol i no hi havia manera! La foto l'he fet amb el Paint! :P