diumenge, 28 d’agost del 2011

Carai, quines vacances!

Si! Unes vacances relaxades, sense preocupacions i perfectes per carregar piles! Ja estem apunt per tot el que ens pugui preparar la resta d'any i amb un clar objectiu 2012!

Per començar les vacances vaig anar uns dies cap a Besalú. Ja es tot un clàssic en les meves vacances, i si volia que fosin unes vacances perfectes, no podia ser d'altre manera.
Carreguem la CaXitos amb les alforges i anem cap allà.
Contava en fer unes 6 hores d'excursió, però o no estic tan fort com per setmana santa, o realment la nova coberta de darrera lastra molt mes que la vella i gastada Maxxis. Total, vaig tardar una hora mes i vaig arribar una mica desmotivat. Peró... aixo no m'aixafara les vacances.
A Besalú sempre hi vaig a buscar 3 coses. Relax, entreno i bona companyia. Aquest cop vaig estar a casa la Marta i la Nicole.


Elles varen ser la part de relax i part de la bona companyia. Gracies per aguantar-me tants dies!

L'altre part de bona companyia, va estar relacionada amb els entrenaments.
En bici a la Mare de deu del mont, amb el Ricard i el Lluís:


A la mare de deu del mont, pero aquest cop a peu. Amb el Ru i el Tito:



Tambe una mica mes de relax en bona companyia. Aquest cop amb l'Anna, el Ru i el Tito:

I ja sabeu, les vacances sempre passen volant. Pero deixen molts records:


La tornada a casa va ser dura, molt dura! I no per que tingues d'anar a treballar, es que feia molta calor i puja a St.Feliu amb 6 hores de bici a les cames i els braços xamuscats del sol, no es fàcil.

Ja a casa em vaig dedicar a descansar mes. Una visita a la botiga de l'Iñaki (Tona bikes), una mica de MTB amb l'Heri, el Ru, la Nu... i un primer contacte amb la tornada a la feina. Tindre d'anar a muntar una Jet9 carbon full equipe, es tot un luxe!

I l'ultim cap de setmana de vacances, ens varem retrobar amb la colla. Un fantàstic dia de MTB seguin algun tram de la Pedals de'n Serrallonga:


Una fantàstica oportunitat per suar molt i que l'Ada i el Santi ens expliquesin com els havia anat per l'iron bike i per Escòcia. I ja que hi som , quedem per diumenge. Peró aquest cop no ens emportarem les bicis!

Quines pintes!
Apa, aixo es acabar be unes vacances!

I aquesta setmana em tornat a la feina, he muntat un munt de bicis i el finde em fet alguna cosa amb les bicis, però aixo ho deixarem per un altre dia ;)

5 comentaris:

Africa ha dit...

Hola guapetón,ya veo que tu como siempre pasandote mal.Besicos.

Africa ha dit...

He querido decir,pasándolo mal jejeje

Unknown ha dit...

Ya te he entendido ;)

Si, ya ves... no me va nada mal.


Que tal vuestras vacaciones?

César C.A. ha dit...

Caram!! Quin poble mes xulo, aquest dels caiacs!! ;o)

César

Clara ha dit...

Quines vacances mes complertes Power, però crec que ja toca actualitza el blog, nooo???