diumenge, 29 de maig del 2011

Descobrin noves sensacions ciclistes.

Aquest finde no tenia cap plan i despres tinc uns quants findes on les meves amistats ciclistes em tenen segrestat i em volen torturar a km. Aixi que aquest finde he decidit agafar-me unes vacances ciclistes. El millor lloc i les millors companyies per descansar de bici,es a Besalú. Les meves amigues prou feina tenen per saber que es una bici,i aquest finde em el tema de la champions no sortirien de festa,aixi que es un finde perfecte pq hi vagi jo.

Total,que li he regalat unes alforges a la CaXitos i ens em anat a Besalú de vacances.
Ens llevem,em prenc un te i a ella li dono un bido em te i mel i un altre em aigua. Anem tirant cap a Besalú i al cap de 150km i poc mes de 6 hores hi arribem. Com que passo d'anar en bici,em quedo a baix el poble a un pakistani a menjar una mica (qualsevol fa els casi 5 km per anar al restaurant!) 2 hamburgueses i 2 cocacoles despres vaig cap a casa la polaca rossa,on algú o altre hi aura i em dutxo mentre esperem que torni de la feina.

Em presenten els nous fixatges i anem cap a la plaça on veurem el partit. 4 volls,una torrada em un munt d'ingredients,una pizza,1/2 d'orxata i un cubata que la "russa" no es va poder acabar. Aprofitem per posa'n-se al dia de les novetats i a quarts de 2 anem a dormir.


Em llevo,preparo les "maletes",em foto 4 cireres acabades de pescar,una pasta de xocolata gentilesa de la polaca morena,4 petonets i vaig cap a les Presses on he quedat em el Ru.  Un cop em trobo em ell fem una "parada" ( i encara no em començat! ) ens jalem uns entrepans de buti i 2 coles cada un. Va,ja estem apunt per tornar cap a casa.

130km,ara una mica mes de 7 hores (es que el Ru no m'estima i ha intentat acabar em mi. Casi ho aconsegueix eh! )

Res,aquí teniu 4 fotos del finde.










Un divertit cap de setmana. Jo estic fet pols,però he aguantat com un campió,no com el GPS...


5 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Sort que aquest cap de setmana no vas anar amb bici i tampoc vas anar a Besalú! jejejeje, per cert, d'on ha tret aquest mallot el Ru?

Unknown ha dit...

El mallot a sortit del armari!

Anònim ha dit...

El maillot és del 2003, de la 10a. edició de la Marxa Cicloturista Perico Delgado que es fa a Segòvia.

Rubén

Clara ha dit...

Ja ja ja has demostrat que no saps esta sense bici power....

Unknown ha dit...

Jajaja! Mira qui parla! Ni em un forat a la cama et pots estar quieta!