divendres, 22 d’abril de 2011

Totxo!

Per els que encara no ho eu vist:
tracks dels volcans 1
Tracks dels volcans 2

No em faré jo una crònica tinguen aquesta ja penjada....

Apa,ja teniu el que he estat fent aquests dies en bici. Si que hi ha alguna cosa mes,però la veritat es que poc.
Aquestes ultimes setmanes he anat una mica atabalat. Entre el trasllat i la feina no he tingut temps per molt mes.

El primer ha sigut el mes complicat. Moure mobles i trastos varis amunt i avall sense faltar a la feina,es tot un repte. Aquí li donarem les gracies al Ru. Si no fos per ell no se pas com ho tindria d'haver fet. Ens ha costat un munt de viatges em les furgos de la Nu i del Heri, em fet virgueries per portar alguns dels mobles fins a la furgo i després entrar-los per la finestra i col·locar-los a lloc. Peró be,gracies a ell i als propietaris de les furgos ja soc a casa. Ara encara hi tinc un munt de feina,però ja es diferent. Ha costat,però val la pena. Quina tranquil·litat ser a casa i que ningú et molesti quant vols descansar :) I ja no tinc de fer la pujada de Caldes a St.Feliu cada dia!


La feina... muntar bicis com aquestes segur que us agradaria a tots :P
Cada cop tenim mes opcions al configurador i aixi aconseguim que cada client tingui una bici diferent i mes personal. Tot un puntazo :)
La jefa es la Air9 carbon,però estic segur que la RIP9 acabara triomfant,pq es una bici molt divertida,capaç de pujar com les millors de XC i baixar com poques enduros.
Aviam si aquesta setmana santa,apart de netejar i ordenar el pis,puc sortir em la meva Niner particular i tornem a actualitzar aixo em alguna ruta xula ;)
3 comentaris:

xavi ha dit...

Ostres Francesc m'he llegit la crònica del track dels volcans 2 i això de frenar per zones tècniques amb la Niner amb manillar de carretera com va?

Power ha dit...

Frenar es el de menys i el manillar be. El principal problema es que la bici no es meva.Jo crec que em el manillar una mica mes alt tindria d'haver anat millor i el pitjor va ser voler fer aquesta ruta sense suspensió. Mira que fem sortides,que tinc d'anar a agafar la rígida per fer una de les sortides em mes pedres per metre quadrat que recordo.
De fet,ahir vaig tornar a sortir em la CaXitos i les mans encara em fan mal :)

Cristian ha dit...

m'agrada la Niner amb la forquilla tronja!
sobre Tracks dels Volcans amb manillar de carretera......i sense forquilla.....ufff