diumenge, 12 de desembre del 2010

De tornada a les 26"

De veritat que encara no teniu pensat comprar una 29"? Jo despres de tots aquests dies em les niner he tingut molts problemes per tornar a rodar mes o menys normal em la bici de les rodes de joguina. La bici es la mateixa em la que he fet mils de km duran anys,pero ara la trobo inestable i lenta en baixades.
Si,cap al final de la sortida d'avui ja hi tornava a anar millor,pero ha costat i la sortida de divendres va ser totalment desepcionant.Creia que seria incapaç de tornar a anar em rodes petites!

Be,despres del pont,que va acabar em una doble sessió de ciclisme (CX mati i Niner tarda) em vaig veure obligat a tornar a agafar la MTB per poder anar mes o menys normal a la pedalada de Llagostera.Dijous no va servir de res la sortida,dons les meves cames no servien absolutament per res i divendres tampoc va servir per res,pq era completament incapas de anar em la bici per enlloc.Patetic de veritat!

Tot i aixi,avui al mati em anat cap a Llagostera em l'equip de sempre.Ada,Santi,Ru i jo. Tenien de vindre aluns mes,pero... es veu que ens tenen por :)
De cami,com sempre riures,propostes insanes varies,alguna cosa mes o menys sensata i molt,molt pique!
Un cop fetes les iscripcions i ja en marxa,el tema s'ha tranquil·litzat i encara que en un primer moment el Ru ens ha espantat (i els rius mes) l'Ada ens ha demostrat que es la noia mes en forma del grup i em anat fen tots els corriols que ens em anat trobant tot rien i foten pals a estones.
El recorregut super divertit,molt corriolero i em algun punt de gran duresa. Nomes cal veure en el perfil la pujada del km 16. On per cert,m'ha fet molta "ilu" escoltar tants piropos.

Just avans de punxar la roda de darrera,ens em parat al ultim avituallament i l'em atracat em força. Al arrencar el Ru ha aprofitat la meva punxada per fotre un pal,que li ha servit per poder fer 2 cops el mateix tram de pujada :)
Algun corriolet mes,algun sustillo,meta,buti,fotos em alguns coneguts,mes propostes xungues i cap a casa hi falta gent.

En fin,un dia mes de mtb en bona companyia i em sensacions de que el proper any ens en farem un tip! Aixo si,que sigui en 29"!!!

4 comentaris:

Pere ha dit...

Ja veig que us ho heu passat bé, no?
Us esperem altre cop d'aquí un any.

Salut.

Unknown ha dit...

D'aqui un any? No crec pas,crec que em el nivell de recurreguts que hi ha per la zona,hi tindrem de tornar avans...

Gerard ha dit...

No em dirà que ara haig de comprar una 29" ;).
Vaig tard, jo tot just provaré una doble i ja us passeu a les 29".
Aquests Romans són bojos.

Clara ha dit...

I tant que tornarà, però aquet cop amb una bici del seu nivell 29 er..Apaa ens veiem..Ups perdona no recordo al teu nom..