dimarts, 20 d’octubre del 2009

Avui em sento esportista...

I com que al carrer hi fa fred i plou,fare algun exercici a casa.
He pensat en fer flexions,pero com que jo soc mes esportista que ningu,fare reflexions!

Ull,que cau totxo!

Com que es veu que a Catalunya marginem al castella,avui el post sera en catala.Segurament qui es queixa daixo,no aura vingut mai per aqui,pq cualsevol que hagi estat aqui,aura vist que al carrer lidioma mes parlat,no es pas el catala.
A aquesta colla del PP no els entendre pas mai,com tampoc entendre que una de les noticis mes destecades als informatius de la setmana pasada,es que shan tornat a posar de moda les hombreres...
Si,shan tornat a posar de moda!A ningu li agraden,pero shan posat de moda.Algu mho podria explicar? Sigui com sigui,aixo es motiu de omplir minuts als programes informatius? Ho trovo increible!
Si,els informatius shan convertit en un negoci i es tenen de omplir pagines com sigui.Ja pot ser inventan noticies,exegeran cualsevol cosa del dia a dia,em publicitat...cualsevol cosa que vengui es bona,pero si una noticia no ven...pq te de sortir?

I el que fa setmanes que em te ratllat,el nou foro femeni de ciclisme...
Algu ha vist mai que en algun dels foros que ja existien no es deixi parlar a les dones? No se,els foros cada cop estan mes morts.No hi han novetats i sempre es discuteix del mateig.Un cop i un altre cop.
Ara,em la aparicio dels blogs i mes recentment el facebook,els foros es fan servir menys per trovarse,comentar les sortides,penjar les fotos...nomes ens falta anar crean mes foros per anar seperant a la gent.
Si una de les coses maques dinternet,es que podem estar conectats tots em tots,per lluny que estem!
I les pedelades nomes per noies...Magradaria veure que pasa si algu fa el mateig pero nomes per homes.


Jo estic molt content a la feina,faig el que magrada (estar voltat de ciclistes i bicicletes).Si em ve un client i em parla en castella,li contesto en castella.Per sort,no tinc danar omplint la bossa em coses que no li interesen als meus clients (cosa que si fan els informatius) i cuan parlo em ciclistes,no em mirho si es home o dona (encara que a les dones me les mirho mes eh!)
Per mi,el mes important es pasarho be em el que faig,sigui em qui sigui que ho fagi.I magrada tindre als meus amics aprop,sense barreres didioma o sexe.
Vinga festa,tots em tots! XD


Ala,ya podeis soltar a los leones :)

3 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

ui, si estàs avorrit sense saber què fer vol dir que avui tens festa a la botiga... així vindrem demà!
Si munteu una pedalada només per nois... jo m'enfado!
Gràcies per posar-me al dia de la moda, sort que m'has dit això de les hombreres, aquesta nit les rescato del fons d'armari, jejejeje!

Unknown ha dit...

Ada! Aquesta tarda traballo! ;)

Naturadventur ha dit...

Amb els teus comentaris esta mes que clar, que no tens ni puñetera idea perque s'ha creat aquest foro. Abans de criticar, estaria be que t'informesis una mica. Pero com tampoc tens cap interes al menys respecta la feina dels demes.

De totes maneres tots els comentaris son publicitat per el nostre foro. i et dono les gracies per fer publicitat.